Αγόρασε ακίνητο η ΔΕΥΑΘ για την ανάπτυξη του Βιολογικού Καθαρισμού στην Περιοχή του Καμαρίου.

175

Σε μια σημαντική αγορά ακινήτου προχώρησε η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Θήρας για την ανάπτυξη του Βιολογικού Καθαρισμού στην Περιοχή του Καμαρίου. Τη Δευτέρα 15/02/2021 ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Μανόλης Ορφανός υπέγραψε τα συμβόλαια αγοράς οικοπέδου 4.670 τ.μ., που βρίσκεται στην περιοχή «Έξω Γωνιά» πλησίον του ΒΙΟ.ΚΑ.. 

Το συγκεκριμένο οικόπεδο θα χρησιμοποιηθεί για την Επέκταση, την Αναβάθμιση και τον Εκσυγχρονισμό της Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων του Καμαρίου, με σκοπό να διπλασιαστεί η δυναμικότητα της υφιστάμενης μονάδας. Μάλιστα η Υπηρεσία έχει διασφαλίσει ήδη όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και με την αγορά του ακινήτου ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση του έργου επέκτασης του Μ.Ε.Λ. Καμαρίου.

Η δαπάνη της αγοράς οικοπέδου, ύψους 154.000 ευρώ, προέρχεται από τη χρηματοδότηση προγράμματος του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.).

Συνημμένα θα βρείτε φωτογραφία του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Μανόλη Ορφανού από την διαδικασία  υπογραφής συμβολαίων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΘΗΡΑΣ

Προηγούμενο άρθροΆμεση παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για την προκήρυξη θέσεων και την τοποθέτηση γιατρών σε νησιά των Κυκλάδων
Επόμενο άρθροΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΤΗΝ 17η Φεβρουαρίου 2021