Αλλοδαποί διακινούσαν ναρκωτικά σε Σαντορίνη και Μύκονο

179

Διπλό χτύπημα στην διακίνηση ναρκωτικών στις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, κατάφεραν οι τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες οι οποίες συνέλαβαν συνολικά πέντε αλλοδαπούς που διέθεταν προς πώληση ουσίες για κάθε απαίτηση!

Στην Σαντορίνη, ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών που συνόδευε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας στην έρευνα που έγινε στην κατοικία δύο αλλοδαπών ηλικίας 31 και 41 χρόνων, διαπίστωσαν ότι είχαν κρυμμένα και με 78,8 γραμμάρια ηρωίνης, 48,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 50 ml μεθαδόνης, τέσσερα ναρκωτικά χάπια και μια ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 300 ευρώ.

Στη Μύκονο, άνδρες της τοπικής Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας συνέλαβαν άλλους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 19, 27 και 27 ετών οι οποίοι είχαν συνολικά στην κατοχή τους 7,1 γραμμάρια κοκαΐνης, 3,5 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας «2CB» και 9,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και προσπαθούσαν να τα πουλήσουν. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Προηγούμενο άρθροO Αντιπεριφερειάρχης Γ.Λεονταρίτης στα Νέα των Κυκλάδων
Επόμενο άρθροΚατερίνα Μονογυιού: Τα σχολεία μας εκσυγχρονίζονται και οι εκπαιδευτικοί μας ενδυναμώνονται