Αναφορά του Φίλιππου Φόρτωμα για την άρση απαγόρευσης του κυνηγιού

211

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, με θέμα την άρση απαγόρευσης μετακίνησης κυνηγών για την άσκηση θήρας.

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπόψιν του κ. Υπουργού την πρόσφατη επιστολή της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας (σε αυτήν υπάγονται οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι των Κυκλάδων) με την όποια ζητείται η άρση απαγόρευση της θήρας, δραστηριότητα που διεξάγεται κανονικά σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων εξέφρασε τον απόλυτο σεβασμό του στα υγειονομικά μέτρα τα οποία έχουν θεσπιστεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID -19, ωστόσο, κάλεσε τον κ. Υπουργό να αντιμετωπίσει την παραπάνω πρόταση με ιδιαίτερη ευαισθησία, ώστε να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα των 180.000 κυνηγών της χώρας μας, να αρθεί ο περιορισμός στις μετακινήσεις τους και να επιτραπεί η δραστηριότητα της θήρας όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα κράτη.

Προηγούμενο άρθροΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΒΟΥΛΙΑZΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ – ΓΙΩΤΙΝΓΚ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΙΤΕΣΑΠ
Επόμενο άρθροΝα ληφθούν μέτρα για τον covid-19 στη Σαντορίνη ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση