Χ.Κόκκινος: Αμοιβή 142.750€ σε τέσσερα ( 4) μέλη του Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου-Κ2″!

263

Σύμφωνα με στοιχεία στο” Διαύγεια” (ΑΔΑ 9Δ4646ΜΧΞ4-ΖΦΠ)  τέσσερα (4) μέλη του Δ.Σ. του   νεοσύστατου  “Κ2-Αναπτυξιακου Οργανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου” στον οποίο χρέη προέδρου ασκεί ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος – θα  λάβουν ετησίως το ποσό των 142.750€  για τις υπηρεσίες τους !

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή που η κοινωνία μας δοκιμάζεται από την ανεργία και την αβεβαιότητα για το αύριο , η ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει  να τοποθετεί σε έμμισθες θέσεις φίλους και μη εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της περιφερειακής της παράταξης !

 Τους εξασφαλίζει θέσεις σε Δ.Σ. και τους αμείβει  με χρήματα του Ελληνικού λαού!

Η ανιδιοτελή προσφορά στα” κοινά ” πάει…περίπατο!

Το” νέο ήθος ” που διαλαλεί ότι φέρνει η παράταξη Χατζημάρκου (που τελικά εκφράζει την παρακμή και την οπισθοδρόμηση… )περιλαμβάνει τοποθετήσεις σε θέσεις συμβούλων και εμμίσθων μελών  Διοικητικών Συμβουλίων τους  συγγενείς και “ημετέρους”!  

Πριν ο “Κ2-Αναπτυξιακός Οργανισμός της Π.Ν.Α”. λειτουργήσει και στελεχωθεί,… πριν παράξει έργο, …προέτρεξαν να  δώσουν αμοιβές 142.750€  και αρμοδιότητες σε τέσσερα (4) μέλη του Δ.Σ. που αποτελούν επιλογές της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου!

Θυμίζουμε ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου με ανακοίνωση μας είχαμε καταθέσει τον ιδιαίτερο πολιτικό  προβληματισμό  μας και είχαμε αμφισβητήσει  τους  σκοπούς που θα επιτελέσει  πραγματικά ο νέος ” Κ2-Αναπτυξιακός Οργανισμός της Π.Ν.Α”!

Την τεκμηριωμένη  αντίθεση τους είχαν καταγράψει και οι εργαζόμενοι της Π.Ν.Α.!

Αντί να προσλαμβάνονται στελέχη που τα έχει πραγματικά ανάγκη (π.χ. μηχανικοί) και να καλύπτονται λειτουργικές ανάγκες της Π.Ν.Α. …δημιουργούνται νέες εταιρείες και  “γέμισε”… συμβούλους,  και…δημοσιογράφους που “συμπτωματικά” .. είναι συγγενείς, φίλοι και “ημέτεροι ” της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου!

 Τελικά ο κ. Χατζημάρκος προωθεί την “Ανάπτυξη” για όλους ή για λίγους και εκλεκτούς ;

ΥΓ1:Σεβόμαστε κάθε εργαζόμενο εφόσον προσφέρει πραγματικό έργο, προσλαμβάνεται με διαφάνεια , έχει τα απαραίτητα τυπικά προσόντα και αφιερώνεται σε αυτό που τάχθηκε και δεν το θεωρεί πάρεργο !

 Στην πολιτική μας”  φιλοσοφία ” δεν έχει θέσει το” ρουσφέτι” και η επιβράβευση με αντιδεοντολογικό  και ανήθικο τρόπο ατόμων που μπήκαν στα “κοινά “για να “προσφέρουν στον “τόπο” και…..τελικά βολεύουν  τον εαυτό τους και την παρέα τους ! 

Άλλωστε ότι είναι νόμιμο….δεν είναι και ηθικό!

Η κοινωνία μας που υποφέρει βλέπει και κρίνει!

ΥΓ2 :Με τόσο” έμμισθο  κόσμο”  που τοποθετούν  …. “γέμισαν ” την Π.Ν.Α.και….  έχουν αδιαφορήσει για  να δώσουν το χώρο  που δικαιούνται για  να λειτουργήσουν οι παρατάξεις της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Προηγούμενο άρθροEνωση Συνεταιρισμών: Θα αποτρέψουμε την κυκλοφορία κρασιού από την Αργεντινή με την ονομασία “Santorini”
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σαντορίνη, Βαγγέλης Φουστέρης Στα Νέα των Κυκλάδων