ΔΑΠΠΟΣ:Με χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Π.Π.ΟΣ το κλιμάκιο της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης

222

Με χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Π.Π.ΟΣ το κλιμάκιο της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης στα πλαίσια της 59ης εθελοντικής αιμοδοσίας. Η έννοια της προσφοράς έχει για μας ιδιαίτερη αξία και η στήριξη μας σε μία τόσο σημαντική και σπουδαία κίνηση πρέπει να θεωρείται πάντα δεδομένη. Από τις 9:00 έως τη 13:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 σήμερα και αύριο το ειδικό κλιμάκιο τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και το αυστηρό πρωτόκολλο θα περιμένει παλιούς, αλλά και νέους αιμοδότες προκειμένου να δεχθεί την πολύτιμη προσφορά αίματος στο ειδικά διαμορφωμένο αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Καλούμε όλους του κατοίκους του νησιού να σταθούν αλληλέγγυοι και ν’ ανταποκριθούν στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία, προκειμένου να δώσουν μια ανάσα… ζωής στους συνανθρώπους μας που τόσο την έχουν ανάγκη. Στηρίζουμε την εθελοντική αιμοδοσία – Στηρίζουμε τον συνάνθρωπο μας!

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Προηγούμενο άρθροΒ.Κικίλιας: Ξεκινά ο καθολικός εμβολιασμός όλων των κατοίκων άνω των 18 ετών σε 19 νησιά, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.
Επόμενο άρθροMETAXA HOSPITALITY GROUP: ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧEIΩΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ-Με νέες επενδύσεις και αναβαθμισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.