Δελτίο τύπου του Δημοτικού σχολείου Φηρών.

206

Κατόπιν ακρόασης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Θήρας η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Φηρών κ. Αννα Γαβαλά ευχαριστεί θερμά :

  • Το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου για τη διακριτικότητα τους, την υπευθυνότητά τους απέναντι στους μαθητές και στις οικογένειές τους ως προς την μάθηση τους την ασφάλεια και τήρηση των υγειονομικών μέτρων στις δύσκολες μέρες που ζούμε με ήθος και αξιοπρέπεια τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο και ταυτόχρονα τον ηθικό νόμο της παιδαγωγικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου μας εξασφαλίζοντας έτσι στα μέγιστα την υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους
  • Ευχαριστεί την Περιφερειακή Διευθύντρια Νοτίου Αιγαίου κ. Μαρκέλλα Παραμυθιώτου καθώς και την κ. Ουζουνίδου υπεύθυνη Υγειονομικής Νομού Κυκλάδων για την νόμιμη διαδικασία της τήρησης των εγγράφων του ΕΟΔΥ ενόψει Σαββατοκύριακου.
  • Ευχαριστεί το Δήμο Θήρας, τους αρμόδιους φορείς, πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής κ. Ζήση Δρόσο, αντιδήμαρχο παιδείας και κ. Γεώργιο Στεφανάκη για την άμεση ανταπόκρισή τους ενόψει Σαββατοκύριακου σε τρεις επαναλαμβανόμενες μεθόδους απολύμανσης πάλι ενόψει Σαββατοκύριακου.
  • Ευχαριστεί το σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας για την άριστη και σωστή συνεργασία τους

και τέλος

  • Ευχαριστεί τους δημοσιογράφους του σταθμού μας συμμαθητή της κ. Παναγιώτη Μυτιλιναίο και κ. Δημήτρη Πράσσο για τη σωστή και την ορθή τοποθέτηση τους.

Με εκτίμηση

Άννα Γαβαλά

Προηγούμενο άρθροΗ Κ.Μονογυιού για την παράδοση του ασθενοφόρου στην Θηρασία
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Θήρας για το ασθενοφόρο της Θηρασίας