Κανένας καταναλωτής «αποκομμένος» από τις παροχές και τις υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

451

Έχοντας ως γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και με στόχο να μην αισθάνεται κανένας πολίτης  «αποκομμένος» από τις υπηρεσίες της  Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας, η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης σας ενημερώνει ότι αλλάζει η λειτουργία του υποκαταστήματος της Οίας.

Από την 01/02/2021 το υποκατάστημα της Οίας θα λειτουργεί τέσσερις (4) ημέρες την εβδομάδα,  από Δευτέρα έως Πέμπτη  (08:00 – 16:00).

Η αλλαγή αυτή γίνεται για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών στο βόρειο τμήμα της Σαντορίνης, λόγω των επεκτάσεων των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. αλλά και των έργων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν  στην περιοχή.

Ακόμη, την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα για μία ημέρα, ο αρμόδιος υπάλληλος του υποκαταστήματος της Οίας θα μεταβαίνει στην Θηρασιά, ώστε οι κάτοικοι του νησιού την Θηρασιάς να εξυπηρετούνται άμεσα και με ασφάλεια,  αποφεύγοντας  την ταλαιπωρία και την ανάγκη μετάβασής τους στην Οία .

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΘΗΡΑΣ

Προηγούμενο άρθροvideo: Ο Β.Κασιμάτης στα Νέα των Κυκλάδων
Επόμενο άρθροΗ Περιφέρεια Ν. Αιγαίου αναλαμβάνει την κατασκευή δικτύου ύδρευσης του οικισμού Αγίου Γεωργίου, στην Αντίπαρο