Δύο σημαντικά αθλητικά έργα στη Σαντορίνη χρηματοδοτεί το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

23

Σύμφωνα με έγγραφο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί την υλοποίηση δύο μεγάλων αθλητικών έργων στην Σαντορίνη.
Το πρώτο αφορά την επικάλυψη και αντικατάσταση του στεγάστρου στο Κλειστό Γυμναστήριο καθώς και την κατασκευή στεγάστρου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ.
Η χρηματοδότηση ανέρχεται στο ποσόν του 335.000 ευρώ και το δεύτερο έργο αφορά την επισκευή των αποδυτηρίων , των wc , του κτιρίου φιλάθλων και του κέντρου διοίκησης στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.
Η χρηματοδότηση φτάνει τα 278.000 ευρώ.
Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά αθλητικά έργα , ωστόσο για το γήπεδο του Πανθηραϊκού δεν υπάρχει αναφορά για την επισκευή του αγωνιστικού χώρου αλλά ούτε την τοποθέτηση χλοοτάπητα.
Σημειώνουμε ότι στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας, όπως έχει δηλώσει ο Αντιπερειφερειάρχης Κυκλάδων παραμένουν 300.000 ευρώ για να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο νησί της Σαντορίνης.
Ο Δήμος με την χρηματοδότηση του Υπουργείου και της Περιφέρειας αλλά και την δική του συμμετοχή κατά την γνώμη μας θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο μετατροπής του γηπέδου του Πανθηραϊκού σε γήπεδο υψηλότερων προδιαγραφών που θα μπορούσε να φιλοξενήσει επαγγελματικούς αγώνες.
Ας το δουν οι αρμόδιοι.
Όπως και νάχει μπροστά μας έχουμε μια σημαντική εξέλιξη στο θέμα των αθλητικών χώρων.

Προηγούμενο άρθρο1250 επιπλέον αστυνομικοί στα αεροδρόμια και τα νησιά για την τουριστική περίοδο
Επόμενο άρθροΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΦΤΕΛΟΣ, μέγας χορηγός «DGR 2022 SANTORINI»