Ένας 47χρονος άνδρας που παρουσιαζόταν με ψεύτικα στοιχεία σε γυναίκες τις εξαπατούσε και άδειαζε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Χτύπησε και στη Σαντορίνη

179

.

Παρουσιαζόταν ως στρατιωτικός, ως αστυνομικός στην ΕΥΠ, άλλοτε ως πλοίαρχος. Πάντα με ψεύτικα στοιχεία. Ιωάννης Συρίγος τη μία, Γεώργιος Συρίγος την άλλη. Αυτός ειναι ο 47χρονος απατεώνας που προσέγγιζε μοναχικές γυναίκες τους έταζε λαγούς με πετραχήλια και τους άρπαζε την περιουσία τους.

«Έλειπε συνεχώς σε… αποστολές»

Στο MEGA μιλά αποκλειστικά μια 57χρονη της οποίας όχι μόνο άδειασε την πιστωτική της κάρτα αλλά της έκλεψε και το αυτοκίνητο…

«Μου συστήθηκε με ψεύτικα στοιχεία ότι ήταν στρατιωτικός και ήταν στην ΕΥΠ, όλο έλειπε αποστολές. Το τραγικό είναι ότι μου έκλεψε την πιστωτική μου κάρτα και το αμάξι μου. Την ακύρωσα σαν κάρτα αλλά είχε κάνει ανάληψη όλες μου τις οικονομίες» ανέφερε η 57χρονη.

Μάλιστα τα 4.000 ευρώ μέσα σε λίγες μέρες είχαν κάνει φτερά. Ο 47χρονος «γαμπρός» τα είχε ξοδέψει για να καλύψει υποχρεώσεις του μέχρι και για να κάνει ταξίδια στη Σαντορίνη.

«Οι αναλήψεις έγιναν εντός Αθηνών από Λυκόβρυση, Νέα Μάκρη, από Σαντορίνη» πρόσθεσε.

«Μου έλεγε ότι είναι σε αποστολές λόγω δουλειάς και εγώ του έλεγα πες μου που είναι το αμάξι μου και να σου πω μου λέει εγώ έχω τα κλειδιά μαζί και μπορεί να λείψω ένα χρόνο. Του λέω θέλω το αμάξι. Τι θες μου λέει να μη στο δώσω να το βρεις κομμάτια;» συμπλήρωσε.

Είχε και στολές

Μάλιστα για να αποδείξει ότι δεν λέει ψέματα έστελνε φωτογραφίες στα θύματα του ντυμένος με στολές που ανήκουν στα σώματα ασφαλείας.

«Μου έστελνε φωτογραφίες από τις αποστολές με τη στολή. Τη μια φορά φορούσε στολή Στρατού Ξηράς, την άλλη Αεροπορίας» πρόσθεσε η 57χρονη.

Το θυμα από την αρχή είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον 47χρονο. Ανακάλυψε την μεγάλη κομπίνα όταν άλλη μία γυναίκα, που επίσης εξαπατήθηκε, την πήρε τηλέφωνο.

Από την Ασφάλεια Καλλιθέας έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Προηγούμενο άρθροDiscovery :Νέα ευρήματα στη Σαντορίνη δείχνουν την προέλευση του «χαμένου νησιού της Ατλαντίδας»
Επόμενο άρθροΜύκονος: Κατέφθασε το «Costa Luminosa», η πρώτη κρουαζιέρα για φέτος