Ευχαριστήριο Τράπεζας Αίματος προς τους Αιμοδότες

245

Με το τέλος και αυτής της Αιμοδοσίας, το Περιφερειακό Παράρτημα Θήρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους  εθελοντές αιμοδότες παλιούς και νέους , που  ανταποκρίθηκαν στο  59ο κάλεσμα της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης.                                  

Ευχαριστεί και το κλιμάκιο της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου του Ερυθρού Σταυρού , που τις ημέρες των αιμοληψιών υπερέβη εαυτόν και χωρίς κανένα πρόβλημα και με όλα τα προστατευτικά μέτρα, εξυπηρέτησε όλους τους αιμοδότες.

Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει ο πλανήτης ολόκληρος , οι εθελοντές αιμοδότες με την προθυμία και το ζήλο  που ανταποκρίθηκαν, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά μια πράξη αγάπης.

Είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ και αποτελεί πλέον ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας.

Το Περιφερειακό παράρτημα  Θήρας από το 1992, έτος ίδρυσης της Τράπεζας Αίματος, στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειές της και θα συνεχίζει να συνδράμει για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Αγαπητοί αιμοδότες, ΔΩΣΑΤΕ ΑΙΜΑ – ΜΟΙΡΑΣΑΤΕ ΖΩΗ !!

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ:Απαγορεύτηκε χθές Κυριακή 16/5 προσωρινά, ο απόπλους από το λιμάνι της Σαντορίνης του επιβατηγού ταχύπλοου ”POWER JET
Επόμενο άρθροΑναχώρησε χωρίς επιβάτες το POWER JET χθες Δευτέρα από τη Σαντορίνη