Γιατί δημιουργήσαμε το www.santorinilive.gr

344

Σας είχαμε υποσχεθεί πως θάμαστε σύντομα κοντά σας με μια νέα ψηφιακή τοπική εφημερίδα.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε με χαρά το www.santorinilive.gr.
Σκοπός μας δεν είναι να ανταγωνιστούμε τις ιστοσελίδες που ήδη λειτουργούν, καθώς εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με τη τοπική επικαιρότητα, αλλά να μας δοθεί και η δυνατότητα παρουσίασης των εκπομπών  και  του αρχείου μας.
Το www.santorinilive,gr θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και θα καλύπτει την τοπική επικαιρότητα με ρεπορτάζ, γραπτό λόγο, ήχο και εικόνα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες της Σαντορίνης και του Νομού μας να ενημερώνονται έγκαιρα για ότι συμβαίνει στη πόλη, το χωριό, στη γειτονιά της Σαντορίνης και των νησιών μας.
Προγραμματίζαμε καιρό και είχαμε ως στόχο την ζωντανή κάλυψη γεγονότων , εκδηλώσεων κ.λ.π, για αυτό και το όνομα.
Όμως ο Κορωνοϊός μας άλλαξε τα σχέδια και μέχρι να πάρουμε πίσω τις ζωές μας θα ασχοληθούμε με την τοπική επικαιρότητα, ελπίζοντας σύντομα το www.santorinilive.gr
να ασχοληθεί με τον αρχικό του στόχο που είναι να φέρει στους υπολογιστές και τα κινητά σας τα πανηγύρια μας, τις αθλητικές μας εκδηλώσεις, τις συναυλίες και ότι άλλο πραγματοποιηθεί στο νησί.
Με την ελπίδα ότι θα μας εμπιστευτείτε και θα μας στηρίξετε σας καλούμε να γίνετε αρωγοί στην προσπάθειά μας.

Προηγούμενο άρθροΣτο Νοσοκομείο με πρόβλημα στον ώμο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου – τι λέει ο ίδιος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Επόμενο άρθροΕλαφρά πρόσκρουση του ΠΡΕΒΕΛΗΣ στον ΑΘηνιό.