Η “Κυκλάδων Θέα” επιστρέφει στο Aigaionews.gr και στο Volcano TV

214

Πέρασαν πολλοί μήνες από τότε που η ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή “Κυκλάδων Θέα”, προβλήθηκε για τελευταία φορά  στην Αιγαίο Τηλεόραση  το Δημοτικό σταθμό του Δήμου Σύρου Ερμούπολης.

Η Δημοτική τηλεόραση Σύρου έχει σταματήσει  την μετάδοση της τα τελευταία αυτά χρόνια, λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων της επιχείρησης, όσο και της υψηλής ενοικίασης του σήματος μετάδοσης της Digea,με ένα ποσό που ανέρχεται γύρω στα 2.000 ευρώ μηνιαίως, ποσό που δύσκολα θα μπορούσε να καταβληθεί στην συγκεκριμένη εταιρία. 

Έπειτα από απαίτηση πολλών φίλων και τηλεθεατών που δεν έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται μέσα από τις τηλεοράσεις τους για τα δρόμενα της Πρωτεύουσας του Νομού των Κυκλάδων, η αγαπημένη αυτή ενημερωτική εκπομπή την οποία παρουσίαζαν οι Βαγγέλης Μαραγκός και ο Σταμάτης Καλυμιώτης, επιστρέφει κοντά σας τόσο μέσα από το διαδίκτυο και το Aigaionews.gr  όπως και σε όλες τις Κυκλάδες τηλεοπτικά μέσα από το Volcano TV.

Πολύ σύντομα λοιπόν ίσως και μέσα στον Φεβρουάριο, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα, με την θεματολογία της να είναι πλούσια σε ρεπορτάζ και επικαιρότητα, με αντικειμενικότητα και αμεροληψία,  μεταφέροντας τις ειδήσεις έτσι ακριβώς όπως είναι. 

πηγη: Aigaionews.gr

Προηγούμενο άρθροΔύο (2) νέα κρούσματα στην ΠΕ Θήρας και σήμερα 16 Ιανουαρίου 2021.Στα 510 τα νέα κρούσματα – 20 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Επόμενο άρθροΟ Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Οίας, για τις εργασίες κατασκευής του νέου σχολείου.