Ιταλικοί διθύραμβοι για covid safe διακοπές σε Πάρο και Σαντορίνη – «Φυσική ομορφιά και προστασία»

321

Η τουριστική σεζόν ανοίγει στη χώρα μας σε λιγότερο από 10 ημέρες. Στο πλαίσιο αυτό, το κανάλι Rai Uno της δημόσιας τηλεόρασης της Ιταλίας, θα προβάλει ειδικό αφιέρωμα με θέμα τις διακοπές στην Ελλάδα, εστιάζοντας σε Πάρο και Σαντορίνη.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο 50λεπτό αφιέρωμα έχουν τα νησιά της Πάρου και της Σαντορίνης, τα οποία παρουσιάζονται ως covid safe δημοφιλείς προορισμοί χάρις στην τουριστική στρατηγική της χώρας μας εν μέσω πανδημίας, όπως αναφέρει ο Parianostypos.gr.

Με την τουριστική σεζόν να ξεκινά στις 15 Μαΐου, σημαίνοντα ρόλο καταλαμβάνει η υγειονομική ασφάλεια των ελληνικών προορισμών στους οποίους θα καταφτάσουν οι επισκέπτες.

Βέβαια η Πάρος και η Σαντορίνη πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να ξεχωρίσουν, όχι μόνο για τις γοητευτικές ομορφιές τους, αλλά και για τη βεβαιότητα ότι αποτελούν νησιά περιορισμένου κινδύνου στο θέμα της δημόσιας υγείας.

To άρθρο Ιταλικοί διθύραμβοι για covid safe διακοπές σε Πάρο και Σαντορίνη – «Φυσική ομορφιά και προστασία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Προηγούμενο άρθροΕκπληκτικό βίντεο: Ο Εθνικός μας ύμνος από την φιλαρμονική του ΔΑΠΠΟΣ
Επόμενο άρθροΜε εκπροσώπους της Θηραϊκής Πολιτείας συναντήθηκε ο Έπαρχος Θήρας