Κάλεσμα προς τους αιμοδότες:Έλα σήμερα !! Μην το αφήνεις για αύριο !!

313

Aγαπητέ  αιμοδότη,

Η πρώτη ημέρα της 59ης αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στα χωριά Βουρβούλος και Πύργος κύλησε ικανοποιητικά. Οι δυνατότητές μας όμως έχει αποδειχτεί ότι είναι πολύ μεγαλύτερες. Πρέπει να  συνεχίσουμε την προσπάθειά μας αυτή, με ακόμη καλύτερη συμμετοχή για να απαντήσουμε δυναμικά, εν όψει της πανδημίας και του covid 19, στην μεγάλη έλλειψη σε αίμα.

 Δεν πρέπει να μείνει κανένας συνάνθρωπός μας , κανένα παιδί, ακόμη  ακόμη και ο ίδιος ο ευατός μας, αβοήθητος και να κινδυνεύσει η ΖΩΗ εξ αιτίας του αίματος.

Η δική μας Τράπεζα , η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης, είναι ΕΔΩ . Για να προστατεύσει τον οποιοδήποτε  χρειαστεί αίμα και να κρατηθεί στη ΖΩΗ. Το έχει αποδείξει και το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη.

Οι εθελοντές αιμοδότες  των δύο χωριών που ανέβαλαν τη συμμετοχή τους για  αύριο η αργότερα,  να το πράξουν σήμερα . Οι νέοι και οι νέες που έχουν συμπληρώσει τα 18 χρόνια τους, μπορούν να γίνουν εθελοντές αιμοδότες. Μπορούν να γίνουν μέλη της μεγάλης εθελοντικής οικογένειας. Ας  γίνουν μία ώρα νωρίτερα . Ας το αποφασίσουν σήμερα .

 Η Αιμοδοσία στη Σαντορίνη θεωρείται πλέον η καλύτερη  στην Ελλάδα και μία από τις καλύτερες αιμοδοσίες της Ευρώπης. Ας το αποδείξουμε έμπρακτα και αυτή τη φορά με τη συμμετοχή όλων μας ότι μπορούμε να την κάνουμε μεγαλύτερη.

              Ναι , όλη η Ελλάδα να γίνει Σαντορίνη!!!!!

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ : Με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής και εθελοντών σβήστηκε η φωτιά στην Μέσα Γωνιά
Επόμενο άρθροΚαλαμάτα – Σαντορiνη: Σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο