Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων της Δ.Ε.Υ.Α.Θ στο Ημεροβίγλι

385

Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας γνωστοποιεί την περιοδική διακοπή της κυκλοφορίας στην περιοχή του Ημεροβιγλίου και συγκεκριμένα, από τη κεντρική στάση του Ημεροβγλίου μέχρι τη διασταύρωση Ημεροβιγλίου –Οίας (κατηφόρα), λόγω απαραίτητων εργασιών στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου, από τις 7:00 π.μ. έως και 15:00 μ.μ., και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα είναι δυνατή η διέλευση οχημάτων από το σημείο και οι οδηγοί θα εξυπηρετούνται από τον περιφερειακό δρόμο Φηρών – Οίας.

Οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε ταλαιπωρία, είναι προτιμότερο να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στα σημεία, όπου θα εκτελούνται οι εργασίεςThe post Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων της Δ.Ε.Υ.Α.Θ στο Ημεροβίγλι appeared first on SantoriniPress.

Προηγούμενο άρθροΗ Dive In Action παρουσιάζει τον υποθαλάσσιο κόσμο της Καλντέρας της Σαντορίνης σε μια σημαντική εκδήλωση στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” του ΔΑΠΠΟΣ, την Παρασκευή 10 /12/2021 στις 18.30.
Επόμενο άρθροΧ.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ: H NN Hellas σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αγκαλιάζει τα νησιά των Κυκλάδων.