Μ.Ορφανός: Επιστρέφω μετά από καραντίνα 10 ημερών λόγω Κορωνοϊού.

388

Με μια ζεστή και ανθρώπινη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , η οποία συνοδεύεται και απο μια αντίστοιχη φωτογραφία, ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ και της ΔΠ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Μανόλης Ορφανός , ενημερώνει πως πέρασε τον Κορωνοϊό σε ήπια μορφή εξ αιτίας του εμβολιασμού του.
Στην ανάρτηση αναφέρει τα παρακάτω:
Μετά απο 10 μέρες απόλυτης καραντίνας και εγώ και η κόρη μου, καθ´υπόδειξη του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας, επιτέλους είμαι ξανά ελεύθερος να επιστρέψω στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις μου, με φυσική πλέον παρουσία και όχι διαδικτυακή ! Σας ευχαριστώ θερμά όλους, για τις ευχές και τα μηνύματα υποστήριξης όλον αυτόν τον καιρό, μιας και η δική μου καραντίνα ήταν αναίμακτη απο πλευράς συμπτωμάτων λόγω του προ δύο μηνών εμβολιασμού μου, ωστόσο η ψυχολογική και συναισθηματική στήριξη απο φίλους, συντοπίτες και συνεργάτες είναι πάντα σημαντική !
Οι δύσκολες εποχές που περνάμε δεν έχουν κάνει ακόμα τον κύκλο τους, και κάτι τέτοιες μέρες μας θυμίζουν πως δεν είμαστε άτρωτοι απέναντι σε κάθε δοκιμασία και κάθε εχθρό όπως νομίζουμε….. η μόνη άμυνα μας είναι η προστασία που εμείς οι ίδιοι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε για τον εαυτό μας, και φυσικά τον πρώτο ρόλο σε αυτή τη λίστα τον έχει η πρόληψη !!
Εμβολιαστείτε !!! Ας μη ρισκάρουμε άλλο τη δική μας υγεία, ούτε αυτή των δικών μας ανθρώπων !!!!

Προηγούμενο άρθροΜια ανθρώπινη και ξεχωριστή καταχώριση της πρώην Επάρχου Θήρας για τους Αστυνομικούς.
Επόμενο άρθροΣήμερα Τετάρτη 14/7/2021 και ώρα 13:00 – Ο γνωστός Λοιμωξιολόγος Π.Γαργαλιάνος στα Νέα των Κυκλάδων.