Με φωτογραφία ηλικιωμένου από το Νοσοκομείο μας ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός την έναρξη του εμβολιασμού στους ηλικιωμένους

583

Με φωτογραφία από τον εμβολιασμό ενός συμπολίτη μας στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης, την οποία ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνει την έναρξη των εμβολιασμών στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας σε όλη τη χώρα.
Σημειώνουμε ότι αν και οι αιτήσεις να εμβολιαστούν ηλικιωμένοι είναι ακόμα λίγες, αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να γίνουν πάνω από 50 εμβολιασμοί.
Τέλος στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού καθώς σήμερα Σάββατο εμβολιάστηκαν άλλοι 9 υγειονομικοί υπάλληλοι.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στη προσωπική του σελίδα ο Πρωθυπουργός.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "Δημοσιεύσεις kyriakos_ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ COVID-19 Αρέσει στο χρήστη fragi_anevlavis και 5.830 ακόμη kyriakos_ Σήμερα ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των συμπολιτών μας άνω των 85 ετών. Χαμόγελα κάτω από τις μάσκες και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς! Δείτε και τα 169 σχόλια"
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται και τηλέφωνο, κείμενο που λέει "Kyriakos Mitsotakis4 ώρ. tưe θήρα ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜ COVID-19 Σαντορίνη"
Προηγούμενο άρθροΠρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων προς 6 Υπουργεία: Ανοίξτε την αγορά στα καταστήματα των Κυκλάδων
Επόμενο άρθροΑΟ ΘΗΡΑΣ:Με δυο νέες προσθήκες για την ομάδα μας με την Πηνελόπη Παπαστεργίου (1.73) στη θέση της πασαδόρου και την Ειρήνη Τσομπανίδου (1.85) στην θέση της κεντρικής συνεχίζουμε την φετινή σεζόν.