METAXA HOSPITALITY GROUP: ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧEIΩΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ-Με νέες επενδύσεις και αναβαθμισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

395

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης το Metaxa Hospitality Group, ανοίγει και τα τρία ξενοδοχεία του εντός του Μαΐου, δίνοντας δυναμικό στίγμα και για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Συγκεκριμένα, το Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου ανοίγει τις πύλες του στις 21 Μαΐου 2021, το TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, στις 22 Μαΐου.

Παρά την αβεβαιότητα της εποχής Covid-19, ο Όμιλος κατά τη διάρκεια του χειμώνα που πέρασε, προχώρησε δυναμικά σε επενδύσεις για νέες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Στο Creta Maris Beach Resort πραγματοποιήθηκε ολική ανανέωση ηλεκτρικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, ενώ ανακαινίστηκαν ριζικά οι χώροι του προσωπικού. Παράλληλα, 4 νέες πισίνες διαμορφώθηκαν στους εξωτερικούς χώρους, ενώ όλα τα δωμάτια εξοπλίστηκαν με νέο οπτικοακουστικό εξοπλισμό με αναβαθμισμένες υπηρεσίες ψυχαγωγίας.

Στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση στους εξωτερικούς χώρους του Pool Bar και της κεντρικής πισίνας για μεγαλύτερη άνεση και ιδιωτικότητα, ενώ προστέθηκαν στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου 8 νέες σουίτες, με υπηρεσίες προσανατολισμένες στην ευεξία.  

Το TUI Magic Life Candia Maris ανακαίνισε ολικά 30 δωμάτια. Επιπλέον, επεκτάθηκε η κεντρική πισίνα του, ενώ κατασκευάστηκαν και άλλες δύο μικρότερες. Στα F&B outlets του ξενοδοχείου ανανεώθηκαν τα έπιπλα, ενώ αυξήθηκε η χωρητικότητα των εξωτερικών αθλητικών δραστηριοτήτων και πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση στους χώρους SPA & γυμναστηρίου. Επίσης, στα περισσότερα από τα μισά δωμάτια της κατηγορίας “Bungalows”, προστέθηκε jacuzzi.

Επιπλέον, ο Όμιλος εφαρμόζει το πρόγραμμα “Committed to Caring” εστιάζοντας σε θέματα ασφάλειας και υγείας επισκεπτών και εργαζομένων. Ακολουθεί με αυστηρότητα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο  κ. Ανδρέας Μεταξάς Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε και φέτος να ανοίξουμε όλα μας τα ξενοδοχεία  σε Κρήτη και Σαντορίνη.  Παρά την αβεβαιότητα της εποχής, προσπαθούμε να πάρουμε και πάλι πίσω τις ζωές μας. Ανοίγουμε για να στηρίξουμε και φέτος την εθνική προσπάθεια, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες μας, τις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε κι έχουν άμεσα την ανάγκη να επουλώσουν τις πληγές που αφήνει η πανδημία.  Πιστεύω στις δυνάμεις μας και στις αξίες μας,  πιστεύω στη δύναμη του ελληνικού τουρισμού.  Για αυτό  είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε!». 

###

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group, της οικογένειας του αείμνηστου Νικολάου Μεταξά, είναι σήμερα ένας διεθνώς αναγνωρισμένος και πολυβραβευμένος Όμιλος με περισσότερα από́ 45 διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις. Δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1975, έτος κατά το οποίο το πρώτο ξενοδοχείο, Creta Maris, ξεκίνησε τη λειτουργία του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη. Επιπλέον, ο Όμιλος επενδύει ενεργά στον τομέα των ακινήτων, καθώς και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει με έμφαση στη βιωσιμότητα την επέκτασή του στη Σαντορίνη, καθώς και προχωρά την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη που εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης, Group Marketing & PR Director, Metaxa Hospitality Group, τηλ. 6972 441449, email: Konstantinos.Triantafillis@metaxahospitality.gr

Προηγούμενο άρθροΔΑΠΠΟΣ:Με χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Π.Π.ΟΣ το κλιμάκιο της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης
Επόμενο άρθροΝέες μετακινήσεις γιατρών, προκειμένου να εμβολιαστούν οι νησιώτες