ΝΔ Θήρας: Απάντηση σε δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

305

Με έναν ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο, η τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Σαντορίνης αναφέρθηκε με δελτίο τύπου στον πρόσφατο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης.Εμείς δεν θα σχολιάσουμε τα όσα αναφέρονται, καθώς στην πολιτική πλέον τα πάντα κρίνονται δια του αποτελέσματος και αυτή η Κυβέρνηση θα κριθεί από τους πολίτες στο τέλος της τετραετίας.Η εμμονή σας κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιείται αρνητικούς βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς για πολιτικούς της παράταξής μας, πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλές φορές λειτουργούν ως τιμητικές αναφορές για αυτούς.

Θα ήταν καλύτερο λοιπόν για σας να αφιερώσετε λίγο χρόνο να μαζέψετε τις δηλώσεις του προέδρου σας, αυτές που έκαναν πρόσφατα το πανελλήνιο να χαμογελάσει πικρόχολα.Θα ήταν καλύτερα αντί να αναφέρεστε σε καλοταϊσμένα ΜΜΕ, να κάνετε την αυτοκριτική σας, καθώς η δικαιοσύνη διερευνά την υπόθεση του παρ ολίγον Εθνικού Καναλάρχη Καλογρίτσα.

Σε ότι αφορά τον πατριώτη μας και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της παράταξής μας κ. Γιάννη Βρούτση, την απάντηση στα όσα αναφέρετε θα την παίρνετε καθημερινά πλέον στα έδρανα της Βουλής από τον ίδιο.Αγαπητοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Σαντορίνης:Δεν μπορείτε , με όσες ανακοινώσεις κι αν εκδώσετε, να αμαυρώσετε την εικόνα μιας Κυβέρνησης που την εμπιστεύεται η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων.Δεν μπορείτε , με όσες υποτιμητικές αναφορές κι κάνετε, να μειώσετε την αγάπη των νησιωτών στο πρόσωπο του πρωθυπουργού μας.Η Σαντορίνη και το Αιγαίο εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Η θλιβερή παρένθεση του παρελθόντος με τις Κυβερνήσεις Τσίπρα, Βαρουφάκη κ.λ,π δίδαξαν πως η «πρώτη φορά αριστερά» ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε όλοι πως αυτές τις δύσκολες στιγμές, που διανύει η χώρα μας αλλά και όλος ο κόσμος, μόνο σοβαροί ηγέτες μπορούν να τις αντιμετωπίσουν και να οδηγήσουν τη χώρα στη Πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Θήρας,Δαρζέντας Ματθαίος

Προηγούμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση Ν.Αιγαίου: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αγνοεί τις προτάσεις γονιών, εκπαιδευτικών και μαθητών για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων
Επόμενο άρθρο671 τα κρούσματα covid-19 σήμερα στην χώρα,Κυκλάδες: 5 στη Μύκονο