Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που πήρε σε αμερικάνικη ταινία

287

«Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών…», λέει ο ηθοποιός

Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης όπου απάντησε σε ερώτηση που του έκανε ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία «Summer Lovers», τη δεκαετία του ’80. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε λάβει έναν υπέρογκο ποσό και δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει.

«Ο ρόλος ήταν τρεις σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9,000 – 12,000 δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι.

Φτάνω στη Σαντορίνη -κάθισα μία εβδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί κια μου λένε γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;», εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Προηγούμενο άρθροMirror: Τα ελληνικά νησιά ανάμεσα στους 12 ονειρικούς προορισμούς για το 2021
Επόμενο άρθροMelodie Penalver: Ο τελευταίος… «πειρασμός» του Νεϊμάρ