Οι διακοπές στο ηλεκτρικό ρεύμα το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου

41

Λόγω αναγκαίων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης του νησιού, ο ΔΕΔΔΗΕ Σαντορίνης προανήγγειλε για το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

Σάββατο 2/7
– Από 08:00 έως 14:00 στην Έξω Γωνιά, από γεώτρηση του Δήμου κάτω από οικία Σκοπελίτη έως νέα μονάδα αφαλάτωσης ΔΕΥΑΘ

Κυριακή 3/7
– Από 08:00 έως 08:15 και από 13:45 έως 14:00 στις περιοχές Λαγκάδι Βόθωνα, Έξω Γωνιά από Αγ.Χαράλαμπο έως ΔΕΥΑΘ, Βορινά Πύργου, έξω πλατεία Πύργου, Αθηνιός, Μεγαλοχώρι, διασταύρωση Ακρωτήριου, Ακρωτήρι έως Φάρο, Εμπορείο έως κατάστημα Πρέκα.
– Από 08:00 έως 14:00 στην ευρύτερη περιοχή από αλουμίνια Καρρά, είσοδος αεροδρομίου, Αεροδρόμιο και εγκαταστάσεις Πολεμικής Αεροπορίας, αντλιοστάσιο Βόθωνα μετά από αεροδρόμιο.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει ενδεχομένως σε συντομότερο χρόνο. Επισημαίνεται πάντως πως θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, ενώ για τους ίδιους λόγους ασφάλειας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Προηγούμενο άρθροΈνωση Πολυτέκνων Σαντορίνης: απονομή επαίνων σε τέκνα πολύτεκνων οικογενειών
Επόμενο άρθροΟ πρώην Πρόεδρς του Δημ Λιμενικού Ταμείου Θήρας κ. Η.Πελέκης στην τηλεόραση της Σαντορίνης