Οι Δήμοι Πάρου, Μήλου, Τήνου, Αμοργού, προσεγγίζουν την τουριστική αγορά του Ισραήλ

294

Οι Δήμοι  Πάρου, Μήλου, Τήνου, Αμοργού, αλλά και Ελαφονήσου και Πάργας αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των διασυνδέσεων – Ο εμβολιασμός στο Ισραήλ δημιουργεί προοπτικές για ευχέρεια ταξιδιών κατά την ερχόμενη τουριστική περίοδο

Με την αγορά του Ισραήλ εγκαινιάζονται το νέο έτος οι διαδικτυακές συναντήσεις των εκπροσώπων των Δήμων Πάρου, Μήλου, Τήνου, Αμοργού, Ελαφονήσου και Πάργας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αναθέρμανση των επαφών και την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από βασικές αγορές του εξωτερικού.

Οι συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από 10 έως 12 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθούν μέσα από την ειδική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα www.mtcgroup.gr, με τη σημαντική στήριξη που παρείχε το γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ, ως προς τον εντοπισμό των ενδιαφερόμενων για την Ελλάδα επαγγελματιών του τουρισμού.

Η επιλογή της συγκεκριμένης αγοράς δεν ήταν τυχαία, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Κρίθηκε σκόπιμη τόσο από την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα αυτή, πράγμα που ενισχύει τις προβλέψεις για μεγαλύτερη ευχέρεια ταξιδιών, παράλληλα με την αναμενόμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, διμερή συμφωνία της Ελλάδας με το Ισραήλ για το άνοιγμα του τουρισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΟι προκλήσεις της περιόδου 2021, στη συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη
Επόμενο άρθροΣεισμός σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σαντορίνη και τη Μήλο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.