«Πλήρη ικανοποίηση από την Συνάντηση του Έπαρχου Θήρας Χαρ. Δαρζέντα και της Δημοτικής Παράταξης ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά”

116

Την πρόσκληση του Έπαρχου και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, πρόνοιας, κοινωνικής μέριμνας και κοινωνικών παντοπωλείων Κυκλάδων κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα αποδέχτηκε η Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά»   με επικεφαλής τον κ. Μανόλη Ορφανό.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες και όλοι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης κ. Βασ. Αλαφούζος, κ. Πέτρος Πρέκας, κ. Μαρία Αγγελάκη και ο κ. Αντ. Χάλαρης.

Ο κ. Δαρζέντας ενημερώθηκε από τους συμβούλους αλλά και από τον ίδιο τον κ. Ορφανό για τις δράσεις μέσω της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. που έχει αναλάβει η παράταξη και εξέφρασε την αμέριστη πρόθεσή του για στήριξη και βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαστεί από την πλευρά του τόσο από την θέση του Έπαρχου όσο και από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη.The post «Πλήρη ικανοποίηση από την Συνάντηση του Έπαρχου Θήρας Χαρ. Δαρζέντα και της Δημοτικής Παράταξης ΤΩΡΑ! για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά” appeared first on SantoriniPress.

Προηγούμενο άρθροΓ.Λεονταρίτης:Έρχεται μείωση των συντελεστών ΦΠΑ.
Επόμενο άρθροΗ Dive In Action παρουσιάζει τον υποθαλάσσιο κόσμο της Καλντέρας της Σαντορίνης σε μια σημαντική εκδήλωση στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” του ΔΑΠΠΟΣ, την Παρασκευή 10 /12/2021 στις 18.30.