Συνάντηση Δήμαρχου Θήρας με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη

309


Ο Δήμαρχος Θήρας, σύμφωνα με καταχώριση που έκανε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμό κ. Χάρη θεοχάρη και την ΓΓ Τουριστικής πολιτικής κ.Βίκη Λοϊζου.
Ο κ. Δήμαρχος αναφέρει τα παρακάτω:

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ “ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ “ΒΙΚΥ ΛΟΙΖΟΥ” Συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς να εργαζόμαστε με τον Υπουργό Τουρισμού και την Γ. Γ. του Υπουργείου για το στρατηγικό σχεδιασμό της Σαντορίνης. Οι εργασίες αφορούσαν το προεδρικό διάταγμα για τη Μαρίνα της Σαντορίνης καθώς και την προετοιμασία της δημοπράτησης, το D.M.O. της Σαντορίνης με το νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή καθώς και την προετοιμασία για την προβολή στην δύσκολη χρονιά που έρχεται. Σημαντικότερο όλων αφορά στην επίσπευση της συνάντησης όλων των γενικών γραμματέων των υπουργείων που εμπλέκονται στο στρατηγικό σχεδιασμό για τη Σαντορίνη υπό τον Γενικό Γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης Θανάση Κοντογεώργη, για να πραγματοποιηθεί η δεύτερη διυπουργική σύσκεψη με εισηγητή τον Υπουργό Χάρη Θεοχάρη. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την αγαπητή Βίκυ Λοΐζου για την ανεκτίμητη έως σήμερα προσφορά της στη Σαντορίνη, τόσο από την προηγούμενη θητεία της ως γενική Γραμματέας Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών πολιτικών όσο και από τη σημερινή της θέση.

Προηγούμενο άρθροVIDEO:Η Συνέντευξη του Δήμαρχου Θήρας στα Νέα της Σαντορίνης 11-1-2021
Επόμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση Ν.Αιγαίου: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αγνοεί τις προτάσεις γονιών, εκπαιδευτικών και μαθητών για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων