ΒΙΝΤΕΟ: Η Θηραϊκή Πολιτεία για τον βρεφονηπιακό σταθμό του Εμπορείου

265

Με την έναρξη της λειτουργίας του Βρεφονηπιακού σταθμού στο Εμπορείο παρουσιάζουμε ένα σύντομο βίντεο με το χρονικό της υλοποίησης του.

  Ο Βρεφονηπιακός σταθμός του Εμπορείου ξεκίνησε να χτίζεται το 1997 επί προεδρίας Ρένας Γρίβα, σε οικόπεδο που δώρισε η Κυρία Κάκη Νούσσια.
Αφού κατασκευάστηκε ο σκελετός του κτιρίου οι εργασίες σταμάτησαν για αρκετά χρόνια μέχρι που το 2011 επί Δημαρχίας Νίκου Ζώρζου επιδείχθηκε εκ νέου ενδιαφέρον.
  Από το 2012 μέχρι το 2016 έγιναν οι αναγκαίες διαδικασίες για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπήρχαν, κυρίως λόγω λανθασμένης χωροθέτησης, Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Τόνια Νούσσια για την συνεργασία της. Το 2017 το έργο δημοπρατήθηκε με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ Νοτίου Αιγαίου ύψους 2.150.000 ευρώ. Το 2018 ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής, έως το 2020 που το έργο ολοκληρώθηκε.
25 χρόνια μετά είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που ο Βρεφονηπιακός σταθμός στο Εμπορείο ανοίγει και πλέον μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 100 παιδιά εξυπηρετώντας έτσι τις εργαζόμενες μητέρες”.
Προηγούμενο άρθροΑνέβηκαν στα 66 τα κρούσματα Κορωνοϊού σήμερα Πέμπτη 13//1/2022 στην ΠΕ ΘΗΡΑΣ, με πτωτική τάση στις υπόλοιπες Κυκλάδεσ
Επόμενο άρθροΘρήνος στην Μύκονο – νεκρός σε τροχαίο ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού.